Carpaccio van ree of eend met parmezaanse kaas

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 15 in Wild en gevogelte .

Gang:
diner / voorgerecht
Soort:
wild en gevogelte
Bereidingstijd:
15 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Eendenborst met citrusschilletjes

Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken

Gerookte eendenborst met appelsaus en amandelaardappeltjes

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Salade met eend

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Geräucherte Entenbrust mit Chicoréesalat - Gerookte eendenborst met witlofsalade

Een recept uit  - Deutsche Küche