Labkaus - Runderstoof met rode biet
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 51 in Deutsche Küche .
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- stoofgerecht
- Bereidingstijd:
- 105 minuten
Ingrediënten
- bladpeterselie
- bouquet garni
- cornichons
- gepekelde runderschouder
- kwartelei
- maatjesharingfilet
- peper
- rode biet
- vastkokende aardappelen
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.