Hamburger Aalsuppe mit Schwemmklösschen - Hamburgse palingsoep met drijvende noedels
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 154 in Deutsche Küche .
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- soep/bouillon / eenpansgerecht / noedels / vis
- Bereidingstijd:
- 130 minuten
Ingrediënten
- bloem
- boter
- ciderazijn
- gedroogd fruit
- gerookte ribbotten
- hambot
- jonge doperwten
- knolselderij
- laurier
- lenteuien
- paling
- peperkorrels
- peterselie
- pimentkorrels
- prei
- suiker
- tijm
- ui
- witte aceto balsamico
- wortel
- zout
- zuurdesembrood
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.