Ragout von Nordseefischen mit Miesmuscheln, Hummer, Seeteufel und Seezunge - Ragout van Noordzeevis met mosselen, kreeft, zeeduivel en zeetong

U vindt dit recept op pagina 213 in Deutsche Küche .

Keuken:
Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Bereidingstijd:
90 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Lamsmedaillons op courgetteflensjes

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Krokante courgettes met bloem en een salade van courgettestelen

Een recept uit  - 3 - Topkoks voor thuiskoks

Courgette-venkelsoep met kokkels

Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Courgettemousse met cappucino van geitenkaas en bieslook

Een recept uit Sylvie Girard-Lagorce en Jean Bono - Espumas & Mousses