Ragout von Nordseefischen mit Miesmuscheln, Hummer, Seeteufel und Seezunge - Ragout van Noordzeevis met mosselen, kreeft, zeeduivel en zeetong
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 213 in Deutsche Küche .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
- Bereidingstijd:
- 90 minuten
Ingrediënten
- bieslook
- courgette
- dragon
- kreeft
- kabeljauwfilet
- kervel
- mosselen
- olijfolie
- peper
- pernod
- peterselie
- prei
- rode paprika
- selderij
- sjalot
- tomaat
- vastkokende aardappel
- venkel
- visbouillon
- wortel
- zalmfilet
- zeeduivelfilet
- zeetongfilets
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.