Hirschrücken unter der Walnusskruste mit Dörrpflaumen - Hertenrug met een walnootkorst en gedroogde pruimen
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 296 in Deutsche Küche .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- wild
- Bereidingstijd:
- 220 minuten
Ingrediënten
- appel
- boter
- distelolie
- gedroogde pruimen
- groentefond
- hertenrug met bot
- jeneverbessen
- knolselderij
- madeira
- peper
- peperkorrels
- rode wijn
- runderfond
- sinaasappel
- tomatenpuree
- ui
- walnootkorst
- wildfond
- wortel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.