Geschmortes Kaninchen mit Kümmel und Senf - Gesmoord konijn met karwijzaad en mosterd
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 302 in Deutsche Küche .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- wild
- Bereidingstijd:
- 75 minuten
Ingrediënten
- bloem
- boter
- dragon
- droge witte wijn
- gevogeltefond
- grove mosterd
- karwijzaad
- konijnenbouten
- konijnrug
- konijnschouder
- olijfolie
- parelui
- peper
- rozemarijn
- salie
- slagroom
- tijm
- tomaten
- vastkokende aardappel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.