Spargelragout mit Spitzmorcheln und Seezunge - Aspergeragout met morieljes en zeetong
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 351 in Deutsche Küche .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis
- Bereidingstijd:
- 120 minuten
Ingrediënten
- boter
- bruine boter
- droge sherry
- gedroogde morieljes
- gevogeltefond
- kalfsfond
- morieljes
- room
- sjalotten
- suiker
- witte asperges
- zeetongfilets
- zeezout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.