Donauwellen - Golven van de Donau met kirsch en vanillecrème
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 488 in Deutsche Küche .
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
- Bereidingstijd:
- 165 minuten
Ingrediënten
- bakpoeder
- bloem
- boter
- donkere couverture
- ei
- kersen op sap
- kirsch
- melk
- suiker
- vanillecrème
- witte couverture
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.