Recept uit Patisserieboek:
Grote versfruitschelp
- Ingrediënten:
- abrikozenconfiture, bladerdeeg, suiker, verse vruchten, witte couverture en zwitserse room
- Soort:
- gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Witte couverture wordt beschouwd als couverture.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met witte couverture in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient witte couverture:
Recept uit Patisserieboek:
Bij de koffie uit Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen:
Recept uit Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen:
Diner / nagerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / nagerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Bij de koffie uit Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen:
Diner / nagerecht uit Noma:
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Okoko recepten:
Diner / nagerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / nagerecht uit Deutsche Küche:
Diner / nagerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:
Recept uit Keukenhandboek garneertechnieken:
Recept uit Keukenhandboek garneertechnieken:
Recept uit Keukenhandboek garneertechnieken:
Recept uit Keukenhandboek garneertechnieken:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit de zilveren lepel: