Donauwellen mit Chocolade - Golven van de Donau met kirsch en vanillecrème en een chocoladebodem

U vindt dit recept op pagina 488 in Deutsche Küche .

Keuken:
Duits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Bereidingstijd:
165 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gehaktbrood

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Fish nand chips in bierbeslag met tartaarsaus

Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Kidsproof aardbeiencupcakes

Een recept uit Mariette van Tuyl - Puur zoet

Zeewierbeslag

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken