Dichtgeschroeide carpaccio van rundvlees met een korstje

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 175 in The Naked Chef is terug .

Soort:
carpaccio/tartaar

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Zatar

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Salchichón - Gedroogde worst

Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Chilipoeder

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Tacokruiden

Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten