Carpaccio van rundvlees met bietjes, mierikswortelroom, waterkers en parmezaanse kaas

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 176 in The Naked Chef is terug .

Soort:
carpaccio/tartaar

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pijlstaart inktvis met salade van rode biet

Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Bietensalade met dressing van marjolein en balsamicoazijn

Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Bietencarpaccio met dadels en hazelnoten

Een recept uit Andrea Tegel

Bietensoep

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten