Skrei en gestoomde oesters met crème van gerookte mosselen, lentekruiden, appelsap en lavas
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 98 in Story on a Plate .
- Keuken:
- Nederlands / Internationaal
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- bieslook
- cabernet-sauvignonazijn
- gerookte mosselen
- gestoomde oesters
- groene appel
- jeneverbessen
- komkommer
- lavasolie
- luchtgedroogde skrei
- mignonette-gel
- selderij
- tijm
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.