Oeuf de Caille aux épinard - Kwartelei met spinazie

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 80 in De originele recepten van Henk Savelberg .

Keuken:
Frans / Internationaal
Gang:
amuse
Soort:
vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pannenkoeken met spek, Parmezaanse kaas en frisée

Een recept uit

Bonbons met Terschellinger Cranberry vulling

Een recept uit Tessa Couperus

Watermeloen met Italiaanse rauwe ham

Een recept uit  - 3 - Topkoks voor thuiskoks

Rode bieten

Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse