Terrine de faisan - Terrine van fazant
Een recept van Henk Savelberg.
U vindt dit recept op pagina 104 in De originele recepten van Henk Savelberg .
- Keuken:
- Internationaal
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- gevogelte
Ingrediënten
- boter
- cantharellen
- cognac
- doodstrompet
- eikenbladsla
- fazantenpootjes
- frisee
- ganzenlever
- koriander
- madeira
- peper
- pijnboompitten
- pistachenoten
- room
- shiitake
- spek
- truffel
- truffelolie
- truffelvinaigrette
- veldsla
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.