Friseesla

Friseesla wordt beschouwd als sla.

Alternatieve namen: frisee en friséesla.

Zoek naar friseesla in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met friseesla in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste friseesla recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient friseesla:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie 1 notitie

Recept uit Jamie's Italie:

Gemengde festivalsalade

Ingrediënten:
ansjovis, eikenbladsla, friseesla, kappertjes, komkommer, kropsla, radicchio, radijs, rode paprika, rode wijnazijn, rucola, tomaat, venkel en witlof

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Kwartelsalade

Ingrediënten:
frambozenazijn, frisee, fruitcocktail, kwartel, notenolie, peren, rozijnen, sesamzaad, shiso, tuinkers, veldsla en waterkers

Soort:
salade / wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Perziksalade

Ingrediënten:
frisee, lollo rosso, magere yoghurt, peper, perzik, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Polpo:

Salade van peer, gorgonzola & lof

Ingrediënten:
dijonmosterd, doyenne du comice peer, extra vierge-olijfolie, frisee, gorgonzola, kristalsuiker, peren, rodewijnazijn, roodlof, witlof, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Wildzwijnfilet en kumquat

Ingrediënten:
eikenbladsla, frisee, kumquat, olijfolie, suiker en wildzwijnfilet

Soort:
carpaccio/tartaar / wild
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Kletskop van kaas met mediterrane groenten

Ingrediënten:
balsamicoazijn, belegen kaas, cherrytomaten, courgette, frisee, olijfolie, rode pesto, verse basilicum en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Mediterraans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente / kaas