Terrine de légumes et de confit de foie de canard - Terrine van groenten en confit van eendenlever

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 106 in De originele recepten van Henk Savelberg .

Keuken:
Frans / Internationaal
Gang:
voorgerecht
Soort:
gevogelte / orgaanvlees / paté/terrine

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Frittata met courgette, artisjok en asperge

delicious. magazine - 2010-10

Cuscussu moksci con polpette - Italiaanse couscous met gevulde gehaktballetjes

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Terrine de cailles - Terrine van kwartel in gelei

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Gemüseterrine mit Tomatenkompott und Oliven - Groenteterrine met tomatencompote en olijven

Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten