Terrine de cailles - Terrine van kwartel in gelei

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 101 in De originele recepten van Henk Savelberg .

Keuken:
Frans / Internationaal
Gang:
voorgerecht
Soort:
gevogelte / paté/terrine

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kardoen of artisjok met ei

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Carciofi ripieni - Gevulde artisjokbodems

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Fonds d'artichauts au gratin - Gevulde gegratineerde artisjokbodems

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Artisjokkenpastei met doperwten

Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel