Terrine de foie de canard aux girolles - Terrine van eendenlever met cantharellen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 108 in De originele recepten van Henk Savelberg .

Keuken:
Frans / Internationaal
Gang:
voorgerecht
Soort:
gevogelte / orgaanvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Ravioli met ragout van Bresse kip en Kreeftencrèmesaus

Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Bonbon met duxelles van bospaddenstoelen

Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken

Salade d'automne - Herfstsalade

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Bacon, Egg and Chanterelle Sandwiches - Sandwich met bacon, ei en cabtharellen

Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book