Barbue grillee aux câpres et aux fines herbes - Gegrilleerde grietfilet met een saus van kappertjes en groene kruiden

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 192 in De originele recepten van Henk Savelberg .

Keuken:
Frans / Internationaal
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Zeewiersalade bij griet met basilicumboter

delicious. magazine - 2013-13

Tagliatelle met olijven

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Griet met basilicumboter en zeewiersalade

delicious. magazine - 2013-13

Basilicumboter, bij griet met zeewiersalade

delicious. magazine - 2013-13