Cabillaud à la vapeur, aux coquillages et aux crustacés - Gestoomde kabeljauw met schaal- en schelpdieren
Een recept van Henk Savelberg.
U vindt dit recept op pagina 198 in De originele recepten van Henk Savelberg .
- Keuken:
- Frans / Internationaal
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- boter
- citroensap
- gele courgette
- kabeljauw
- kervel
- kreeftenscharen
- langoustines
- mosselen
- oesters
- peper
- spinazie
- vissaus
- worteltjes
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.