Navarin de sole et de homard - Gestoomde tongfilet met stukjes kreeft

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 204 in De originele recepten van Henk Savelberg .

Keuken:
Frans / Internationaal
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / boter en olie

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Risotto Met Jonge Worteltjes En Avocado • Voor 2 Tot 3 • Lente

Een recept uit Onno Kleyn - Elke dag lekker eten

Geglaceerde worteltjes

Serveersuggestie Geglaceerde worteltjes

Geglaceerde worteltjes

Een recept uit Marianne Breukers

Worteltjes met dille uit de oven

Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek