Rouget grillé "Cote d'Azur" - Gegrilde rode mul bereid op Zuid-Franse manier
Een recept van Henk Savelberg.
U vindt dit recept op pagina 206 in De originele recepten van Henk Savelberg .
- Keuken:
- Frans / Internationaal
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- boter
- groene olijven
- groene paprika
- olijfolie extra vierge
- peper
- rode mul
- rode paprika
- sherry-azijn
- visfumet
- zout
- zwarte olijven
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.