Rouget grillé aux asperges et aux langoustines - Gegrilde rode mul met asperges, gebakken langoustines en tomatensaus
Een recept van Henk Savelberg.
U vindt dit recept op pagina 212 in De originele recepten van Henk Savelberg .
- Keuken:
- Frans / Internationaal
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- asperges
- boter
- crème fraîche
- knoflook
- knoflookolie
- langoustines
- laurier
- noilly prat
- olijfolie
- peper
- rode mul
- sjalot
- tabasco
- tijm
- vleestomaten
- waterkers
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.