*Hamachi Maltaise: Seared Hamachi with Blood Orange Sabayon, Confit Egg-Yolk Puree, Sous Vide White & Green Asparagus and Marinated Spaghetti Squash
★
★
★
★
★
Een recept van Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young.
U vindt dit recept op pagina 147 in Modernist Cuisine [5] .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- groente / vis
Ingrediënten
- bloedsinaasappel
- bloedsinaasappel-sabayon
- bruine boter
- citroenmelisse
- pompoen
- maltezer geelvinmakreel
- eidooier
- groene asperge
- witte asperge
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.