Turbot à la nage et au caviar - Gestoomde tarbot met kaviaar en kreeftenfond

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 234 in De originele recepten van Henk Savelberg .

Keuken:
Frans / Internationaal
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Courgetterolletjes met vis en tomaatjes

Een recept uit Pascale Naessens - 2 - Puur Pascale

Ravioli au homard - Ravioli met kreeft

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Kaskarikas - Courgettesalade met geitenkaas

Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Coquilles Saint-Jacques poêlées à la nage - Licht gebakken coquilles in kreeftenfond

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg