Pigeon de Bresse sauté à la sauge et aux fèves de marais - Bresse duif met een saliesaus en tuinboontjes
Een recept van Henk Savelberg.
U vindt dit recept op pagina 282 in De originele recepten van Henk Savelberg .
- Keuken:
- Frans / Internationaal
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- gevogelte
Ingrediënten
- aceto balsamico
- bloem
- bonenkruid
- boter
- bresse duiven
- gevogeltefond
- kalfsglacé
- melk
- peper
- room
- salie
- tuinbonen
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.