Poulet de Bresse à la vapeur, sauce truffe - Gestoomde gevulde Bresse-kipfilet met truffel-crèmesaus
Een recept van Henk Savelberg.
U vindt dit recept op pagina 286 in De originele recepten van Henk Savelberg .
- Keuken:
- Frans / Internationaal
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- gevogelte
Ingrediënten
- boter
- bresse kip
- crème fraîche
- ganzenlever
- gevogeltefond
- jus de truffes
- peper
- truffel
- wilde spinazie
- zoui
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.