Faisan à la choucrtoute et au foie de canard sauté - Fazant met zuurkool en gebakken eendenlever

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 294 in De originele recepten van Henk Savelberg .

Keuken:
Frans / Internationaal
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gegrilde patrijs, fazant, lijster of kwartel

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Garnituur bij schorseneren-Velouté

Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Foie Gras and Hazelnut Ganache

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Gebraden eendenlever - escalopes de foie gras

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II