Jord Althuizen - Smokey Goodness 3

Smokey Goodness 3

Het Bigger, Better BBQ Boek

Een boek van Jord Althuizen

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Smokey Goodness 3, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

In ‘Smokey Goodness 3’ trakteert Jord Althuizen je op het betere BBQ-werk. Ontdek de Zuid-Afrikaanse braai en ga zelf aan de slag met de Big Five op je BBQ: beef, pork, chicken, fish en… desserts. - <p>Smokey Goodness 3: het nieuwste barbecueboek van Jord Althuizen voor alle BBQ-fanaten Smokey Goodness 3: het Bigger, Better BBQ-boek is het nieuwste kookboek van barbecue-held Jord Althuizen. Dit is het echte barbecuewerk: stoer, slow en avontuurlijk. Met nieuwe flavours voor jouw favoriete Big Five op de barbecue: beef, pork, chicken, fish en… desserts. Ontdek dit keer de Zuid-Afrikaanse braai. Voor alle achtertuin avonturiers. Burning hot!
Jord Althuizen is de man achter Smokey Goodness, het BBQ-bedrijf dat Nederland verovert. Zijn boeken Smokey Goodness en Smokey Goodness 2 zijn absolute bestellers en winnaar van Kookboek van het Jaar 2016 én Kookboek van het Jaar 2017.</p>


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken