Kip-kerriesalade
★
★
★
★
★
Een recept van Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma.
U vindt dit recept op pagina 52 in Down to earth .
- Gang:
- lunch / voorgerecht / tussengerecht
- Soort:
- salade / gevogelte
Ingrediënten
- appel
- bleekselderij
- citroengras
- citroenrasp
- citroensap
- crème fraîche
- fijn zeezout
- gembervocht
- gerookte kipfilet
- granny smith
- kerriepoeder
- kipfilet
- kippenbouillon
- kropsla
- mayonaise
- mirin
- olijfolie
- roze peper
- sjalot
- sushiazijn
- kruiden
- witte wijn
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.