Rundertartaar met groene asperges, zilveruitjes en mosterdcrème
★
★
★
★
★
Een recept van Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma.
U vindt dit recept op pagina 64 in Down to earth .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees
Ingrediënten
- augurk
- cayennepeper
- crème fraîche
- cress
- fijne mosterd
- fleur de sel
- groene asperges
- grove mosterd
- jonge rucola
- kippenbouillon
- limoensap
- mayonaise
- milde yoghurt
- olijfolie
- rundvlees
- sjalot
- sushiazijn
- veldsla
- zoetzure zilveruitjes
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.