Makreeltartaar met avocadosalade, frisse meiknol en dillolie
★
★
★
★
★
Een recept van Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma.
U vindt dit recept op pagina 99 in Down to earth .
- Gang:
- lunch / voorgerecht / tussengerecht
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- avocado
- citroenrasp
- dilleolie
- fleur de sel
- kerriepoeder
- koolrabi
- makrelen
- meiknollen
- olijfolie
- rode ui
- sla
- sushiazijn
- verse bieslook
- verse dille
- kruiden
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.