Terug naar Het ATAG kookboek.

Het ATAG kookboek recepten

Over kook-, stoom- en garingstechnieken

Overzicht van alle recepten

Een recept uit  - Het ATAG kookboek

Recept uit Het ATAG kookboek:

Prei quiche

Ingrediënten:
bladerdeeg, bladpeterselie, bloem, demi slagroom, ei, kaas, italiaanse ham, peper, prei, salami en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit  - Het ATAG kookboek

Recept uit Het ATAG kookboek:

Gevulde speculaas

Ingrediënten:
amandelschaafsel, boter, bruine basterdsuiker, ei, eidooier, kristalsuiker, melk, speculaaskruiden, water, witte amandelen, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
koek en gebak
Een recept uit  - Het ATAG kookboek

Snack of tussendoortje uit Het ATAG kookboek:

Kaas-uienbrood

Ingrediënten:
belegen kaas, bloem, pesto, pizzabodem en rode ui

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit  - Het ATAG kookboek

Recept uit Het ATAG kookboek:

Risotto met eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
belegen kaas, gedroogd eekhoorntjesbrood, knoflook, olie, parmezaanse kaas, risottorijst, roomboter, runderbouillon en witte ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
rijst
Een recept uit  - Het ATAG kookboek

Snack of tussendoortje uit Het ATAG kookboek:

Borrel kippenpootjes

Ingrediënten:
bosui, chilisaus, gemberpoeder, kippenpootjes, koriander, korianderpoeder, kurkumapoeder, peper, rietsuiker, rode peper, sesamzaad en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Het ATAG kookboek

Diner / nagerecht uit Het ATAG kookboek:

Crème Brulée

Ingrediënten:
eidooier, kristalsuiker, melk, rietsuiker, slagroom en vanillepeul

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Het ATAG kookboek

Recept uit Het ATAG kookboek:

Pizza met 4 kazen

Ingrediënten:
basis tomatensaus, belegen kaas, blauwschimmelkaas, bloem, droge gist, gedroogde oregano, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, pesto, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza
Een recept uit  - Het ATAG kookboek

Recept uit Het ATAG kookboek:

Kalkoenfilet met paddenstoelen en spek

Ingrediënten:
andijvie, cranberrycompote, jus de veau, kalkoenfilet, kaneelstokje, kruidnagel, paddenstoelenmix, pecannoten, prosciutto crudo, sherry pedro ximenez, sinaasappel en zoete aardappel

Keuken:
Nederlands
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Het ATAG kookboek

Recept uit Het ATAG kookboek:

Stoofpotje van gehakt met speziebonen en zuidvruchten

Ingrediënten:
amandelen, bosui, dadels, garam masala, gedroogde abrikozen, gemberpoeder, kerriepoeder, knoflook, komijnzaad, komkommer-kwarkdip, naanbrood, rode ui, runderfond, rundergehakt, sperziebonen, venkelzaad, verse koriander en zoete aardappel

Keuken:
Nederlands
Een recept uit  - Het ATAG kookboek

Recept uit Het ATAG kookboek:

Cake

Ingrediënten:
boter, ei, kristalsuiker, vanille-extract, vanillepeul, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
koek en gebak
Een recept uit  - Het ATAG kookboek

Recept uit Het ATAG kookboek:

Saffraanmayonaise

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, gladde mosterd, knoflook, saffraandraadjes, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit  - Het ATAG kookboek

Recept uit Het ATAG kookboek:

Aardbeienmacarons

Ingrediënten:
aardbeien, amandelmeel, eiwit, kleurstof in poedervorm, kristalsuiker, poedersuiker, roomboter, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit  - Het ATAG kookboek

Recept uit Het ATAG kookboek:

Kippenbout met een salade van gestoomde groenten

Ingrediënten:
bieslook, bospeen, chilipeperpoeder, gemalen komijnzaad, gemberpoeder, gembersiroop, gerookt paprikapoeder, amandelschaafsel, kippenbouten, kurkuma, kwark, maiskolven, rode ui, sinaasappelzeste, verse doperwten en zout

Keuken:
Nederlands