Vanille-ijs met tuiles van kaneel en vanille, gezouten butterscotch en kruim van gebrande macadamianoot
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 49 in Het ATAG kookboek .
- Keuken:
- Internationaal
- Gang:
- nagerecht
Ingrediënten
- amaretto
- bloem
- boter
- eiwit
- grof zeezout
- kaneelpoeder
- kokosroom
- macadamianoten
- poedersuiker
- rietsuiker
- salt flakes
- vanille-ijs
- vanillepeul
- vanillesuiker
- water
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.