Dungesneden biefstuk met zoetzuur van asperge en aspergelinten

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 35 in Het ATAG kookboek .

Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
rundvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gegrilde asperges met Parmezaan

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Aspergesalade

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Gegrilde boerenachterham met aspergesalsa

Een recept uit N. Klei - Het barbecueboek (Vooral voor mannen)

Eenvoudige asperge citroen of azijn

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër