Zalm met asperges, pappardelle, truffel en beurre noisette

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 37 in Het ATAG kookboek .

Keuken:
Internationaal
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Zabaglione van oranjebloesems

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Prairy oyster

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Aardbeien kwark

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Video: zelf mayonaise maken

Een recept uit Annemiek Verweij