Kippendijreepjes met ras el hanout, gestoomde groenten en couscous
★
★
★
★
★
Een recept van Tim Delissen.
U vindt dit recept op pagina 40 in Het ATAG kookboek .
- Keuken:
- Midden-Oosten
- Gang:
- diner / lunch / hoofdgerecht
- Soort:
- gevogelte / couscous
Ingrediënten
- aardappel
- amandelen
- boter
- gedroogde abrikozen
- gedroogde dadels
- groentebouillon
- kippendijreepjes
- koriander
- peper
- ras el hanout
- rode ui
- sperziebonen
- water
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.