Eendenborst met zalf van pompoen, gestoomde rode kool en spruitjes, een chutney van ui, framboos en tijm en krokantje van roseval aardappel

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 42 in Het ATAG kookboek .

Keuken:
Internationaal
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Hangop met balsamico en bramen

Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Witlof met Zeeuws spek en appelstroop

Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken

Salade met geitenkaas en appelstroop-balsamico dressing

Een recept uit Es

Rodekool met appel

Een recept uit Ursula Strik