Eendenborst met zalf van pompoen, gestoomde rode kool en spruitjes, een chutney van ui, framboos en tijm en krokantje van roseval aardappel
★
★
★
★
★
Een recept van Tim Delissen.
U vindt dit recept op pagina 42 in Het ATAG kookboek .
- Keuken:
- Internationaal
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
- Soort:
- gevogelte
Ingrediënten
- appelstroop
- balsamicoazijn
- frambozenjam
- grof zeezout
- olijfolie
- peper
- pompoen
- rode kool
- rode ui
- rosevalaardappels
- rozemarijn
- spruitjes
- tamme eendenborst
- tijm
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.