Hennie Franssen-Seebregts

We hebben 3 boeken van Hennie Franssen-Seebregts waarvan 2 boeken mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Hennie Franssen-Seebregts? Registreren is gratis!

Boeken van Hennie Franssen-Seebregts

Recepten van Hennie Franssen-Seebregts

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Neêrlands roem:

Roomkaastaart met kervel

Ingrediënten:
dragon, ei, kalfsfond, kalfsjus, kervel, peper, rodewijnazijn, roomkaas en salie

Keuken:
Hollands
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:

Tosti van Fries suikerbrood

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, eendenleverpaté, elstar, fries suikerbrood, granny smith en handappel

Keuken:
Hollands
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / nagerecht uit Neêrlands roem:

Stoofperen met port

Ingrediënten:
anijsster, citroenschil, kaneelstokje, kristalsuiker, port, rode wijn, sinaasappelschil, stoofperen en vanillestokje

Keuken:
Hollands
Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / nagerecht uit Neêrlands roem:

Jan-in-den-zak

Ingrediënten:
bakkersgist, bloem, boter, ei, kaneel, krenten, melk, rozijnen, suiker en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / nagerecht uit Neêrlands roem:

Hangop Greetje

Ingrediënten:
boerenmeisjes, boerenyoghurt, donkerbruine basterdsuiker en slagroom

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / zuivel
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Neêrlands roem:

Ossenstraatbouillon met groente

Ingrediënten:
knolselderij, ossenstaart, peper, peultjes, plantaardige olie, prei, rode wijn, sjalot, wortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:

Wittebrood Greetje

Ingrediënten:
bloem, broodverbeteraar, s500, tarwemeel, verse bakkersgist, water en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:

Krabmousse met gemarineerde tomaten

Ingrediënten:
augurk, balsamicoazijn, bieslook, bladpeterselie, citroensap, crème fraîche, dille, dragon, gedroogde oregano, gelatine, gladde mosterd, kappertjes, kervel, ketjap, knoflook, kristalsuiker, mayonaise, noordzeekrabvlees, olijfolie, poedersuiker, romatomaat, slagroom, sojaolie, tomatenketchup, visfond, vleestomaat en witte wijn

Keuken:
Hollands
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / nagerecht uit Neêrlands roem:

Rabarbercompote

Ingrediënten:
aardbeien, crème de cassis, fraise des bois-likeur, jonge rabarber, kristalsuiker, sinaasappelschil en vanillestokje

Keuken:
Hollands
Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / nagerecht uit Neêrlands roem:

Hollandse kaasplank

Ingrediënten:
appelstroopsaus, eau de vie de prunes, gedroogde pruimen, herve, kaneelstokje, kristalsuiker, meshanger, nederlandse geitenkaas, overjarige boerenkaas, petit doruvael, roggebrood, rommedoe en stolwijker kruimelkaas

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch
Alle recepten van Hennie Franssen-Seebregts