Witlofsoep met blauwe kaas
★
★
★
★
★
Een recept van Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje.
U vindt dit recept op pagina 37 in Neêrlands roem .
- Keuken:
- Hollands
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- soep/bouillon
Ingrediënten
- bieslook
- blauwe wolvega
- droge witte wijn
- groentebouillon
- knoflook
- ladys blue
- nederlandse blauwe kaas
- olijfolie
- peper
- slagroom
- spekjes
- ui
- witlof
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.