Knapperig gebakken bloedworst met appelcompote

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 56 in Neêrlands roem .

Keuken:
Hollands
Gang:
avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kweepeer met bloedworst

Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Tarte Tatin van bloedworst

Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Bloedworst met appel

Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Gnocchi van zwarte tarwe met bloedworst en heldere bouillon

Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken