Gegrilleerde heilbot met gebakken Limburgse grotchampignons en wittwijnsaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 82 in Neêrlands roem .

Keuken:
Hollands
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Visschotel

Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Geroosterde visbrochettes

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Champignonbouillon

Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Paddestoelensaus

Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw