Taartjes van bladerdeeg met zoete sjalotten, zachte Hollandse geitenkaas en romige spinaziesaus met gestoomd boerderij-eitje

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 99 in Neêrlands roem .

Keuken:
Hollands
Gang:
lunch / hoofdgerecht
Soort:
vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pasteibakje

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Deksel voor een vol-au-vent

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

5 or less: Hartige kip-kerrie banketletter

Een recept uit Nina de Bruijn & Elise Gruppen

Bladerdeeg

delicious. magazine - 2011-02