Twee chocolademousses
★
★
★
★
★
Een recept van Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje.
U vindt dit recept op pagina 114 in Neêrlands roem .
- Keuken:
- Hollands
- Gang:
- nagerecht
- Soort:
- schuim/mousse/gelei / zoet / vegetarisch
Ingrediënten
- cointreau
- fijne kristalsuiker
- gelatine
- melk
- pure chocoladedruppels
- rum
- slagroom
- suikerwater
- witte chocolade
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.