Geroosterde Oosterscheldekreeft met risotto, pittige salsa, Parmezaanse kaas en Schouwse groenten
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 109 in De Oosterschelde kreeft .
- Gang:
- lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- amandel
- court-bouillon
- kippenbouillon
- knoflook
- kreeft
- lamsoor
- mascarpone
- olijfolie
- parmezaanse kaas
- peper
- peterselie
- risotto
- rode wijnazijn
- spaanse peper
- tomaat
- ui
- zeekraal
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.