Oosterscheldekreeft en dashi
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 172 in De Oosterschelde kreeft .
- Gang:
- lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- ansjovisfilet
- boter
- bonito
- bronzen venkel
- cayennepeper
- chilipeper
- court-bouillon
- dashi
- dashi-azijn
- eierdooier
- fleur de sel
- gastrique
- geklaarde boter
- gerookte boter
- gezouten boter
- jonge wortel
- kaffirblad
- kippenbouillon
- kippenfond
- klaverzuring
- knoflook
- kombu
- koriander
- korianderbloempjes
- kreeft
- limoen
- melk
- munt
- olijfolie
- palmsuiker
- peper
- radijs
- radijsbloemetjes
- room
- shiso-bladen
- sjalot
- spinazie
- sushi azijn
- ui
- venkel
- vintage sojasaus
- vissaus
- water
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.