halve Oosterscheldekreeft in pittige kreeftensoep met fijne groenten en aardappeltjes
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 177 in De Oosterschelde kreeft .
- Gang:
- lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten
- aardappel
- armagnac
- bieslook
- bleekselderij
- cayennepeper
- court-bouillon
- gezouten boter
- kerriepoeder
- kreeft
- kreeftensoep
- peper
- prei
- room
- tabasco
- witte wijn viognier
- wortel
- zuurdesembrood
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.