halve Oosterscheldekreeft in pittige kreeftensoep met fijne groenten en aardappeltjes

U vindt dit recept op pagina 177 in De Oosterschelde kreeft .

Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Poule au pot - Stoofpot van kip

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Salade au foie gras

Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Friet

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

In aardappelreepjes gefrituurde reuzengarnalen met tomatenketchup

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken