kreeftensaus
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 185 in De Oosterschelde kreeft .
- Gang:
- basisrecept
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Ingrediënten
- bleekselderij
- bloem
- boter
- cognac
- garnalenkoppen
- kreeftenfond
- kreeftenkoppen
- kreeftenschalen
- laurier
- peper
- prei
- room
- sjalot
- tijm
- tomatenpuree
- ui
- water
- witte wijn
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.