bisque op zijn Frans
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 187 in De Oosterschelde kreeft .
- Gang:
- lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten
- basilicum
- bleekselderij
- bloem
- boter
- cayennepeper
- cognac
- croutons
- dragon
- droge witte wijn
- karkas van kreeft
- kervel
- knoflook
- kreeftenboter
- kreeftensaus
- kreeftenschalen
- kreeftenvlees
- laurier
- olijfolie
- peper
- peterselie
- rijst
- room
- runderbouillon
- slagroom
- stokbrood
- tomaat
- ui
- visbouillon
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.